Oldalak

Keresés

2011. július 23., szombat

Korfu IV. - a kirándulási lehetőségek

Fakultatív programok, szállodai időtöltés és autóbérlés

A szigetre szombat este érkeztünk meg és már a buszon kaptunk egy kis ízelítőt a kirándulási lehetőségekről, illetve a jelentkezési feltételekről. Meg volt beszélve, hogy az idegenvezetővel vasárnap délelőtt fogunk találkozni. Ez így is történt, a megbeszélt időben jött is és részletesebben átbeszéltük a program lehetőségeket, amelyekre ott a helyszínen be is lehet fizetni, melyek listáját az alábbi képre kattintva érhetőek el.

Úgy indultunk neki a hétnek, hogy inkább pihenéssel és kevés kirándulással, de ez megdőlt, a jobbnál jobb programok láttán, így végül 3 nap kirándulás és szűk 4 nap strandolás jutott, a 3 fakultatív program, amelyekre el is mentünk az egy szigetkörút, Albánia és egy ebéddel egybekötött hajóút.

A pihenéssel töltött napok

A szállodában töltött napokat nyugágyon napozással, fürdőzéssel és pihenéssel töltöttük. Voltak animátorok a szállodában, akik napi programokat szerveztek. Ezen programok között napközben volt, strand röplabda, foci, tenisz, darts illetve a gyerekeknek játéksarok. Az este folyamán, pedig mindig meg volt hirdetve valamilyen műsor, amelyet az animátorok adtak elő. Egyik ilyen estén részt is vettünk, amely egy bingó játékkal kezdődött és vettünk egy jegyet 2€-ért és nyertünk is a három ajándékból egy pókemberes törölközőt.

Autóbérlés

Autóbérlési lehetőség a Sunsports Rent-a-car-nál volt, az egyes gépjárműkategóriák napi / több napi díjait az alábbi képre kattintva érhetőek el.

Az összeg magába foglalja a kilométer korlátozás mentességet, totálkár, személybiztosítást, harmadik félnek okozott kárt, lopáskárt, adók, 24 órás asszisztenciát és egy térképét. Külön fizetendő a babaülés, amely 2 euró napidíjjal vehető igénybe, továbbá a benzint és a parkolójegyeket a bérlőnek kell megfizetnie. Ott tartózkodásunk alkalmával volt egy akciós lehetőség, mégpedig, hogy az A-E kategóriájú autók esetében 1-1 napot ajándékba ad a cég, úgymint 3=2, 4=6, 6=4, 7=5. A H, Aut. és Jeep kategóriákra nem vonatkozott ez a kedvezmény.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése