Oldalak

Keresés

2010. május 24., hétfő

Kirándulás Madridban - Az előkészületek

Utazás a WizzAir-rel

A madridi városlátogatáshoz kerestünk légitársaságot. A legolcsóbb a WizzAir fapados társaságot találtuk. Sajnálatosan az eredeti időpontban nem tudtunk kiutazni. Ilyenkor több lehetősége van a kedves utasnak: ha nem tesz semmit elveszíti a pénzét, ha módosítani szeretnénk annak akkora a többlet költsége, hogy inkább megéri egy újabb jegyet venni. Még egy lehetőség, hogy orvosi igazolással és lelettel alátámasztva a már befizetett összeget kreditté jóváírják és 1 évig felhasználhatjuk azt.

Jó tudni előre, hogy minden szolgáltatásért külön kell fizetni, tehát a repülőjegy csak az utazásra jogosít. Ez nekünk 55.960 Ft-ba került oda és vissza 2 főre. Ehhez külön kellett megvenni a poggyászt, ami egy darab esetén 8.250 Ft-ba kerül oda-vissza, de ez 32 kg lehet. Lehetőség van internetes beszállókártya nyomtatására, amely így ingyenes, ellenkező esetben 10€ fejenként. Fontos, hogy legyen nálunk az az útiokmány, amivel regisztráltunk. Az internetes becsekkolást az utazást megelőzően 7 nappal lehet leghamarabb megkezdeni és legkésőbb 3 órával az indulás előtt lehet. A repülőgépen nincsen helyjegy, így mindenki oda ül ahová tud, mint a buszon, de ezt előre velünk nem közölték. Jó előre tudni ezt, mert így elkerülhető a kellemetlenség, hogy nincsen egymás melletti két hely. A járat Ferihegy 1-es terminálról indul. Az utasoknak fel kell készülnie, hogy a terminálban nincsen levegő, ablakot pedig persze nem lehet nyitni.

Ha bármilyen kérdésünk lenne, az ügyfélszolgálaton meg lehet próbálni kérdezősködni, de nekem azt válaszolták, hogy nézzem meg a www.wizzair.com -ot és keressek ott infót, tehát konkrét választ nem adtak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése